Organizata Arge Integration në shërbim të integrimit dhe të të kuptuarit.

Që nga vitit 1965 ofrojmë shërbime në fushën e integrimit. Ne krijojmë ura lidhëse në mes të të ardhurve e vendasve dhe e mbështesim të kuptuarit e ndërsjellë. Tek ne ju do të gjeni mbështetje të shumëllojshme, nga kurset në gjuhën gjerman të orientuara në përditshmërinë e zakonshme, në shërbimet e përkthyesve të kualifikuar, informatat në shumë gjuhë, ofertat e ndryshme të këshillimit, deri te ndihma për vetëndihmë.

Wir verwenden Cookies und Analysetools, um diese Webseite nutzerfreundlicher, effektiver und sicherer zu machen. Mit der Nutzung dieser Webseite erklären Sie sich damit einverstanden.